Nous llibres infantils a la Biblioteca Pública

/, Portada/Nous llibres infantils a la Biblioteca Pública

Nous llibres infantils a la Biblioteca Pública

Des de la regidoria de Cultura i Memòria Història de l’Ajuntament de Silla s’han adquirit 75 nous llibres infantils per ampliar el catàleg de la Biblioteca Pública Municipal . El nostre regidor Valentín Mateos es reaferma en l’aposta pel foment de la lectura i en continuar invertint en renovar el catàleg bibliogràfic municipal, especialment la secció infantil i juvenil.

Aquestos nous títols es sumen a la l’anterior compra realitzada al mes d’abril on s’adquiriren més de dos-cents nous títols, entre ells els que restaven de la campanya “Quin llibre suggeriries per a la Biblioteca?” iniciada en 2017.

By |2018-11-06T14:27:50+00:00novembre 6th, 2018|General, Portada|0 Comments