Ja ha començat la segona fase d’instal·lació de plaques LED als nostres carrers. Aquesta actuació forma part del Pla d’Eficiència Energètica impulsat per la Regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures. Mitjançant aquest pla, es pretén substituir tots els punts de llum del municipi, inclosos els dels polígons industrials, per plaques LED. Amb aquestes plaques, que són fins a un 50% més eficients que les bombetes antigues, milloren la lluminositat i s’estalviarà energia, la qual cosa també revertirà en el corresponent estalvi econòmic.

 

A la primera fase, van instal·lar-se uns 800 punts de llum a la Barriada de Sant Roc, a Molí de Magalló, al polígon del camí vell d’Alcasser, a part de la zona del centre entre la rambla fins a l’avinguda Gandia i a l’avinguda Ausiàs March (amb l’excepció de l’avinguda Lluís Vives), els carrers del voltant del Parc de la Senyoria i també la zona de la Bega. La segona fase començarà pels carrers del centre del poble: des del carrer Sant Roc al carrer València, fins al carrer dels Forns i després al barri dels Reis Catòlics fins a l’Alterò, en total més de 400 punts de llum. Als carrers Horts, Hernan Cortés, Colom i el Pilar, ja s’està realitzat la substitució de les lluminàries.

 

La instal·lació de bombetes LED al nostre municipi està subvencionada per la Diputació de València i compta amb una dotació de 200.000 euros, amb els quals es podrà dur a terme el Pla d’Eficiència Energètica que ens permetrà fer de Silla un poble millor il·luminat, molt més sostenible i eficient

Nova lluminària amb tecnologia LED.